Renovering af køkken

Det perfekte køkken skabes af en snedker

Renovering af køkken

Fra køkkendrømme til drømmekøkken

Hos os er et køkken ikke bare et køkken. Funktionaliteten skal være på plads og æstetikken sætter prikken over i’et. Enhver lille detalje har for os stor betydning, og med vores skræddersyede løsninger skaber vi drømmekøkkener for vores kunder.

Når et køkken ikke bare skal være et køkken, skal du have fat i en snedker. Hos SVB Inventar Snedkeri hjælper vi københavnerne med at få køkkendrømme til at gå i opfyldelse. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tager vi en uforpligtende snak om dine køkkendrømme.

Personlig service

Hos SVB Inventar Snedkeri er relationen til vores kunder vigtige for os. En god kundedialog skaber gode resultater. Derfor sørger vi altid for at sætte os grundigt ind i dine ønsker og forventninger til dit nye køkken.

Hos SVB Inventar Snedkeri bliver du tilknyttet én kontaktperson, som også monterer køkkenet. Derved går der ikke information tabt i processen fra dine køkkendrømme til det færdige drømmekøkken. Vi gør os altid umage. Det er nemlig din tilfredshed der i sidste ende afgør vores succes. Med hænderne helt rigtigt skruet på står vi klar til også at skabe dit drømmekøkken.

Få et uforpligtende tilbud fra SVB Inventar Snedkeri

Når dine køkkendrømme skal realiseres, så sørg for at overlevere dem til kyndige hænder. Vi går op i de små detaljer og står klar til at hjælpe dig med at skabe det helt perfekte køkken i København eller på Amager.

Kontakt os på 31 31 76 79 eller sigurdvalentinbyg@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformular, så kontakter vi dig.