Køkkenmontering

Vi monterer køkkener i hele København og på Amager

Køkkenmontering

Når resultatet skal være lige i skabet

Et køkken skal være funktionelt og skal gerne være et rum, man har lyst til at opholde sig i. Et lækkert køkken indbyder til at kræse ekstra om madlavningen og danner rammen om gode stunder.

SVB Inventar Snedkeri er din lokale snedker, og vi monterer køkkener i hele København og på Amager – og vi går først igen når det hele virker, som det skal. Vi har et skarpt øje for detaljen og garanterer altid, at resultatet står snorlige.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om køkkenmontering.

Vores kunder er vigtige for os

Vi har store ambitioner om at yde den bedste kundeservice over for alle vores kunder. Derfor vil du fra start til slut have én kontaktperson, som er din personlige snedker. På den måde går der ikke nogen former for information og kommunikation tabt i processen fra dine ønsker og drømme til færdigmontering.

Vi indleder vores samarbejde med en grundig dialog, så vi lærer dine ønsker til resultatet at kende. Vi bestræber os nemlig altid på at montere køkkener til vores kunder, som de er 100% tilfredse med. Hos SVB Inventar Snedkeri er vores håndværksmæssige faglighed i fokus, og vi leverer kun løsninger i høj kvalitet.

Kontakt SVB Inventar Snedkeri allerede i dag

Hos SVB Inventar Snedkeri er dit nye køkken i de bedste hænder. Når du ønsker et køkken monteret som skal holde i mange år frem og hvor hver en detalje er snorlige, står vi klar til at hjælpe – vi er blot et opkald væk.

Ring til os på 31 31 76 79 eller send en mail til sigurdvalentinbyg@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.