IKEA hacks

Specialtilpassede løsninger der matcher dit hjem

IKEA hacks

Sæt dit eget personlige præg

IKEA er, udover kødboller, verdenskendt for deres kæmpe udvalg af prisvenlige produkter til hjemmet, som også er at finde hos mange danskere.

Det kan dog være vanskeligt at få sin egen personlige stil til at skinne igennem med IKEA-møbler, hvorfor det kan være et oplagt valg at “hacke” dem, for at opgradere æstetik såvel som funktionalitet.

Som snedkerfirma kan vi tilbyde professionel hjælp til hacking, således at dine IKEA-produkter tilpasses dine ønsker og behov. Hvad end du har en reol som skal tilpasses et specielt hjørne af dit hjem, eller et helt køkken hvor skabsfronterne skal skiftes, står vi klar til at hjælpe.

Det er kun fantasien der sætter grænser når det gælder IKEA hacking. Samtidig er det et billigere alternativ til eksempelvis dyre designermøbler og specialfremstillede snedkerkøkkener, der kræver en betydeligt større økonomisk investering.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tager vi en snak.

Vi vægter den gode kunderelation

Vi tror på at gode resultater skabes udfra en stærk dialog med kunden samt et tårnhøjt, fagligt niveau. Derfor sætter vi også en ære i at sætte os ind i dine ønsker og behov.

Du vil blive mødt af en faglig dygtig håndværker med sans for detaljen, som gør sig umage for at dit IKEA hack bliver en succes. Vi er nemlig først tilfredse når du er, og gør altid vores yderste for at forene dine forventninger med en skræddersyet løsning.

Få hjælp af en erfaren snedker

Når det kommer til elementerne i dit hjem bør du ikke gå på kompromis. Vi mener at alle bør have råd til løsninger som er unikt tilpasset deres hjem, og står klar til at hjælpe dig med IKEA hacks i hele København eller på Amager.

Kontakt os på 31 31 76 79 eller sigurdvalentinbyg@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.